Termeni de utilizare

Termeni
de utilizare

Acest site web este operat de CoachConnect. Pe întregul site, termenii „noi” și „ai noștri” se referă la CoachConnect. CoachConnect oferă acest site web, incluzând toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorului, condiționat de acceptarea dvs. de toți termenii, condițiile, politicile și anunțurile menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții („Termeni de utilizare”, „Termeni”), inclusiv de acești termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și/sau disponibil prin hyperlink. Acești Termeni de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați de acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni de utilizare sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor de utilizare. Puteți revizui în orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a Termenilor de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de utilizare prin publicarea actualizărilor și/sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acesta ne oferă platforma online de comerț electronic care ne permite să ne vindem produsele și serviciile.

Acceptând acești Termeni de utilizare, reprezentați că sunteți cel puțin vârsta majorității în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majorității în statul sau provincia de rezidență și ne-ați dat consimțământul dvs. că permiteți oricăruia dintre minorii dvs. dependenți să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți, în utilizarea Serviciului, să violați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).

Nu aveți voie să transmiteți viruși sau orice cod cu caracter distructiv.

O încălcare sau violarea oricăruia dintre Termeni va duce la o încetare imediată a Serviciilor dvs.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv în orice moment.

Înțelegeți că conținutul dvs. (incluzând informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică(a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări de conformare și adaptare la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea în scris expresă de către noi .

Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta altfel acești Termeni.

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu ar trebui să fie folosit sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere pe materialul de pe acest site este pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referința dvs. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările site-ului nostru.

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără o notificare în orice moment.

Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai corect culorile și imaginile produselor noastre care apar la magazin. Nu putem garanta că afișarea de orice culoare a monitorului computerului dvs. va fi corectă.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate oricând, fără notificare prealabilă, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă atunci când este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale cumpărate sau obținute de dvs. va răspunde așteptărilor dvs. sau că erorile din acest Serviciu vor fi corectate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o faceți cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate de persoană, de gospodărie sau de comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași carte de credit și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/sau expediere. În cazul în care facem o modificare sau anularea unei comenzi, putem încerca să vă notificăm contactând adresa de e-mail și/sau adresa de facturare/numărul de telefon furnizate la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, în opinia noastră, par să fie plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre cumpărare și cont pentru toate achizițiile făcute la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după caz.

Este posibil să vă oferim acces la instrumente terțe pe care nu le monitorizăm, asupra cărora nici nu avem niciun control și nici o contribuție.

Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la aceste instrumente „așa cum sunt” și „în limita disponibilității” fără nicio garanție, reprezentare sau condiție de orice fel și fără vreo aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau referitoare la utilizarea dvs. de instrumente terțe opționale.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este pe deplin pe riscul și discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii cu care instrumentele sunt furnizate de către furnizorii terți.

De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și/sau funcții prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste funcții și/sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de utilizare.

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terți.

Link-uri terțe de pe acest site vă pot direcționa către site-urile terțe părți care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau exactității și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru daune sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-urile terță parte. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamările, revendicările, preocupările sau întrebările referitoare la produse terțe trebuie să fie direcționate către terță parte.

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite cereri specifice (de exemplu înscrieri la concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă poștală, sau altfel (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt suport orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu suntem și nu avem nicio obligație (1) să păstrăm în mod sigur niciun comentariu; (2) să plătească compensații pentru orice comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră, că este ilegal, jignitor, amenințătoe, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau de altfel inacceptabil sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau a acestor Termeni de utilizare. .

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau proprietar. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau vor conține virus informatic sau alt malware care ar putea afecta în orice mod funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, pretinde că  sunteți altcineva decât dvs., sau altfel ne înșelați pe noi sau terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și exactitatea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de către orice terț.

Trimiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este reglementată de site-ul nostru Politica de Confidentialitate.

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în cadrul Serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produsului, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi în cazul în care orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.).

Nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nici o dată de actualizare sau actualizare nu a fost aplicată în cadrul serviciului sau pe niciun site web conex, nu trebuie să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

În afară de alte interdicții prevăzute în Termenii de utilizare, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce reglementările, regulile, legile sau ordinele locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce sau să violeze drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, discreditarea, intimidarea sau discriminarea în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care să fie sau să poată fi folosit în orice mod care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) să trimită spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.

Nu garantăm că utilizarea dvs. de către serviciul nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anula serviciul în orice moment, fără a vă anunța.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum sunt” și „în limita disponibilității” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de niciun fel, fie expres sau implicit, incluzând toate garanțiile sau condițiile de comercializare implicite, calitatea comerciabilă, aplicabilitatea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și neîncălcarea.

În niciun caz CoachConnect, directorii noștri, funcționarii, angajații, filialele, agenții, contractori, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizații de licență nu vor fi responsabili pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau orice directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială, sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fără limitare profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderea de date, costurile de înlocuire sau orice alte daune similare, fie că au la bază contract, infracțiuni (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din utilizarea dvs. de oricare dintre servicii sau a oricăror produse achiziționate folosind serviciul sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, incluzând, fără a se limita la, orice erori sau omisiuni din orice conținut sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel suportată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă sunt informați despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în limita maximă permisă de lege.

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să exonerați CoachConnect și compania-mamă, filialele, afiliații, partenerii, funcționarii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, internii și angajații, de la orice cerere sau revendicare, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terț din cauza încălcării de către dumneavoastră a acestor Termeni de utilizare sau a documentelor pe care le încorporează cu referință, sau a încălcării oricărei legi sau a drepturilor unui terț.

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, această prevedere va fi totuși executorie în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată ca fiind exclusă din acești Termeni de Serviciul, o astfel de determinare nu afectează validitatea și aplicabilitatea altor dispoziții rămase.

Obligațiile și datoriile părților suportate înainte de data de reziliere supraviețuiesc încetării prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de utilizare sunt eficienți, cu excepția cazului  rezilierii de către dvs. sau noi. Puteți încheia aceste Condiții de utilizare în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau atunci când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, în singura noastră judecată, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau dispoziție a acestor Termeni de utilizare, de asemenea, putem denunța acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne responsabil pentru toate sumele scadente. Până la data de încheiere și inclusiv; și/sau, în consecință, vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

Neexercitarea sau punerea în aplicare a vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va constitui o renunțare la acest drept sau dispoziție.

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, fie orale sau scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor de utilizare).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate în raport cu partea care a elaborat.

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. 

Puteți revizui versiunea cea mai actuală a Termenilor de utilizare în orice moment, pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte a acestor Termeni de utilizare, prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de utilizare constituie acceptarea acestor modificări.

Întrebări cu privire la Termenii de utilizare se trimit la adresa de e-mail contact@coachconnect.ro.

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch