Sesiune de coaching cu un coach acreditat ICF

Un coach este cineva care facilitează înțelegerea anumitor aspecte, atât personale cât și profesionale, printr-o abordare concentrată și măsurată, pentru a ajuta indivizii să își atingă obiectivele. Cuvântul cheie aici este „facilitator”. Un coach acționează doar ca sprijin în procesul tău de învățare și cel mai important, ca o persoană care te ajută să înveți și să utilizezi lucrurile învățate în mod optim.

Lumea
coachingului

Luptele interioare cu care te confrunți în viața de zi cu zi pot crea bariere durabile în calea reușitei. Aceste bariere te împiedică să performezi la potențialul maxim. La CoachCompanion România, un coach profesionist te poate ajuta să depășești astfel de bariere, folosind o abordare non-invazivă și bazată pe auto-descoperire pentru a-ți debloca potențialul neexplorat.

Dă-ți ție și angajaților tăi oportunitatea de a deveni mai buni decât sunteți în prezent și de a atinge un nou nivel de reușită.

Pentru a rezerva o sesiune de coaching, contactează-ne prin completarea formularului din linkul de mai jos sau sunând la numărul de telefon +40 (0) 364 730 110.

Alege unul dintre coach-ii acreditați de ICF cu care colaborăm, pentru a te înregistra sau pentru a te autentifica pe platformă, iar apoi poți alege unul dintre serviciile acestora:

Articole relevante publicate pe blog

crisis

Despre Coaching și Criză

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod...

Citeste articolul
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch