ACTP Cluj : Accredited Coach Training Program

Accredited Coaching Training Program este o acreditare oferită de ICF școlilor de coaching care oferă training în coaching complet pentru persoanele care își doresc să devină coach-i acreditați. CoachConnect oferă programele dezvoltate în Suedia de CoachCompanion  Coach Profesionist cu Diplomă (ACTP Pasul 1) și Certificare ICF: Măiestria de sine în Coaching (ACTP Pasul 2).

Cu alte cuvinte această acreditare înseamnă că avem cerințe mari atât de la traineri și mentor coach-i, cât și de la participanții la cursurile noastre.  

Astfel ne asigurăm că menținem standarde înalte și pregătim coach-i de cea mai bună calitate.

program
coaching

Cuprins

Icon for Professional Coach iwth Diploma

Coach Profesionist cu Diplomă (ACTP Pasul 1)

Icon of Coaching Leadership with Diploma

Certificare ICF: Măiestria de Sine în Coaching (ACTP Pasul 2)

Oferim programe de certificare în coaching persoanelor și grupurilor care sunt interesate să dobândească o expertiză valoroasă în coaching prin modele recunoscute și eficiente de coaching și leadership.

Accredited Coaching Training Program- Calea spre certificare

Toate orele cu clienții de practică din timpul trainingului sunt luate în considerare pentru a îndeplini cerințele ICF. În plus suntem acreditați să susțină examinarea orală necesară acreditării ICF atât la nivelul ACC, cât și PCC.

Prin programul nostru acreditat, dar și alte programe de training, putem fi partenerul tău de training din momentul în care te gândești să dobândești abilități de coaching până la obținerea acreditării ICF. Ca să afli mai multe despre cum te sprijinim în călătoria ta de a deveni coach certificat urmărește imaginile alăturate. 

Visual representation of the coaching progress
The path to certification

Rezultatele Programului

La finalul acestui program vei stăpâni competențele de bază ale unui coach profesionist și vei avea o imagine clară despre ce fel de coach ești și de ce ai nevoie pentru a avea succes în cariera ta de coach. 

Beneficiile unui program ACTP

Un program ICF Accredited Coach Training Program dovedește că ai cunoștințe profunde ale celor mai înalte standarde în coaching, că le stăpânești și declară lumii întregi că ești un coach profesionist recunoscut pentru nivelul său de excelență în coaching. 

Cui îi este destinat acest program?

Acest program este destinat celor care doresc să își înceapă cariera de coach-i profesioniști sau care își doresc să adauge abilitățile de coaching ca un plus la rolul lor existent, cum ar fi manager, lider, consultant sau consilier. 

Cum este ACTP diferit de ACSTH și CCE?

Un program ACTP diferă de un program ACSTH prin faptul că acoperă toate cerințele ICF necesare obținerii acreditării atât pentru nivelul ACC, cât și PCC. Acest lucru înseamnă că toate orele de training, mentorat și examinarea orală finală sunt incluse în program.  Cu certificatul ACTP tot ce trebuie să faci este să aplici și vei obține acreditarea.  

Un program ACSTH poate sau nu să aibă incluse toate orele de training și de mentorat  care fac parte din cerințele ICF, iar atunci când aplici prin calea ACSTH trebui de asemenea să trimiți și examinarea orală (înregistrare și transcriere) pe site-ul ICF ca parte din procesul de aplicare. 

Dacă aplici pentru acreditare prin cale ACTP perioada de procesare este de 4 săptămâni, iar prin calea ACSTH perioada de procesare este de 14 săptămâni. 

În mod similar taxa de administrare este mai mică prin calea ACTP și crește pentru calea ACSTH sau Portfolio.

Taxa de administrare percepută de ICF depinde, de asemenea de nivelul de acreditare pentru care aplici (ACC, PCC sau MCC) și de statutul tău de membru sau non-membru ICF. 

Dacă vrei să afli mai multe ne poți contacta la adresa contact@coachconnect.ro sau poți citi mai multe pe site-ul ICF aici.

Ce înseamnă CCE?

CCE – Continuing Coach Education înseamnă training suplimentar și avansat pentru coach-ii care doresc să își aprofundeze cunoștințele și să își reînnoiască acreditarea.  Acreditarea ICF se reînnoiește la fiecare 3 ani. 

Ce trebuie să fac ca să îmi reînnoiesc acreditarea ICF?

Ca să îți reînnoiești acreditarea ICF trebuie să parcurgi cel puține 40 de ore CCE (Continuing Coach Education).

24 dintre ele vor acoperi competențele de bază ICF. Poți citi mai multe despre acest subiect pe site-ul ICF aici.

Articole relevante publicate pe blog

crisis
Despre Coaching și Criză

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod...

Citeste articolul
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch