Metoda Propeller pentru Leadership

 

Cum poate fi folosit coachingul într-o poziție de lider? Are un rol formal sau informal? Sau într-o poziție de specialitate în care coaching-ul dezvoltă capacitatea de înțelegere și comunicare cu clientul într-un mod optim? În acest curs de două zile îți oferim răspunsul la aceste întrebări. Coaching leadership este un curs de specializare de două zile, urmând după programul Coach Profesionist cu Diplomă sau Certificare ICF: Măiestria de Sine în Coaching. Cursul este destinat tuturor celor cu educație în coaching care doresc să utilizeze competențele de coaching într-o postură în care nu ești doar coach.

program
de leadership

Află mai multe despre:

Programul include:
 • 2 zile de training de la 09:00 la 17:00.
 • Cartea “Coaching Leadership in Practice: The Propeller Method” de Christina Lagnelius.
 • Susținere pe parcursul trainingului la cererea participanților.
 • Follow-up gratuit cu un mentor coach după încheierea programului.
 • Diplomă de participare de la CoachCompanion

Grupele sunt limitate la 12 participanți

Conținutul Programului

 • Prezentarea modelului Propeller și semnificației lui.
 • Auto-evaluare bazată pe acest model.
 • Condiții necesare funcționării modelului. Consecințele în cazul în care eșuează.
 • Cine sunt ca manager obiectiv, lider care inspiră și coach receptiv.
 • Conversația neplanificată.
 • Conversația dificilă. Managementul conflictului
 • A fi coach pentru mai mult de o persoană în același timp

Lucrul unic în ceea ce privește programul de leadership oferit de CoachCompanion este faptul că avem o abordare holistică – privim leadershipul dintr-o perspectivă bazată pe cele trei roluri: manager, lider și coach. Cele două zile de training sunt structurate în jurul propriului nostru model Propeller®, care clarifică modul să echilibrezi modalitatea de abordare prin coaching cu a fi un manager bun și un lider care inspiră. Abia când cele trei roluri diferite sunt echilibrate, obții un ”propeller” mare și puternic și acționezi cu energie deplină spre obiective și rezultate. Un ”propeller” dezechilibrat face contrariul.

Așa-numitul Propeller Model® este patentat CoachCompanion  și descrie importanța de a avea un echilibru bun între capacitatea de a fi un manager clar, un lider care inspiră și un coach receptiv. Pe parcursul programului primești instrumente concrete pe care le poți aplica imediat în viața de zi cu zi.

Cum o sa învăț?

Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?
Învățarea Experiențială

Învățarea experiențială este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că de fapt, conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv, cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea visurilor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvoltă! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programele noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Când pot să particip?

Locație: Online pe Zoom sau Strada Horea nr.10, Cluj-Napoca

Limbă: Engleză/Română

Zile de curs: 20-21 aprilie, 09.00-17.00

Preț: 450€ (300€ pentru alumni CoachConnect) 

TVA inclus pentru persoane private, plus TVA pentru companii

Reducere pentru angajați ONG.

Testimoniale

Ulf Dofeldt
Read More
Am participat la un program de 2 zile de leadership în care am învățat multe instrumente noi prin care să îmbunătățesc comunicarea cu colegii cu scopul de a-i dezvolta atât pe ei cât și compania. Mulțumesc CoachCompanion pentru noile descoperiri!

În plus, CoachConnect încurajează participanții să participe la Fika în toate zilele de training. Fika este o tradiție suedeză de socializare alături de o cafea și delicii suedeze. Astfel, le oferim participanților noștri un început de zi delicios, cu mic dejun, iar după-amiază, o pauză de cafea cu gustări organice. Bucură-te și tu de Fika alături de un grup extraordinar de participanți care își împărtășesc experiențele!

Articole relevante publicate pe blog

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch