Managementul Conflictelor in Organizatie

SDI 2.0

În loc să ne concentrăm pe CE facem, SDI 2.0® ne poate ajuta să înțelegem de ce ne comportăm într-o anumită manieră și CUM ne raportăm la cei din jurul nostru. Cu ajutorul Inteligenței Relaționale (RQ) SDI 2.0 poate crea un limbaj comun care ajută oamenii să înțeleagă ce este important.

Construirea relațiilor implică mai mult decât soft skills și SDI 2.0 joacă un rol semnificativ în a ne ajuta să relaționăm cu ceilalți și să ne dezvoltăm abilitățile de a consolida dialogul.

SDI 2.0 se concentrează pe valorile care ne motivează și oferă o conexiune esențială unei abilități cheie de leadership – ”arta de a influența”. Este mai ușor să comunici cu și să influențezi pe cineva când înțelegi ce este important pentru acea persoană. Această înțelegere ne ajută să alegem cea mai bună metodă de lucru pentru a motiva oameni a căror mentalitate pare profund diferită de a ta.

Dezvoltarea
Echiperi

Afla mai multe informatii despre :

Echipe mai bune

 

Decizii informate – Rezultate sustenabile

 

Core Strengths oferă echipei tale ocazia să se întâlnească online, să se formeze online și să aibă o colaborare productivă din orice colț al lumii.

use sdi 2.0 for better teams

Platforma Core Strengths

Cum ar fi să ai acces rapid la modul de comunicare al tuturor?

core strnghts platform

Platforma Core Strengths creșe inteligența relațională (RQ) în toată rețeaua ta de cunoștințe.

Când cineva face evaluarea SDI 2.0 ceilalți pot vedea rezultatele.

Cadre de referință sunt create și pot fi folosite ca să navighezi diferențele de personalitate și să le folosești în cel mai bun mod în cadrul organizației. Acest efort concentrat de a întări relațiile la locul de muncă dă rezultate rapide atât la nivel individual cât și la nivelul echipei.

Platforma îți dă posibilitatea:

  • Să vezi și să accesezi rapoartele de evaluare personale SDI 2.0
  • Să compari profilurile colegilor de muncă și al echipelor pentru o nouă perspectivă legată de cum să abordezi conversații, prezentări și evaluările de performanță.

 

Construiește echipe fantastice

 

Majoritatea echipelor au fie prea multe conflicte, fie nu au destulă rezistență care să le permită să vadă toate părțile unei probleme. Echipa poate folosi platforma ca să își reîmprospăteze modul în care îi vede pe ceilalți și conflictele pot fi gestionate în timp real astfel încât să ai o interacțiune cât mai productive.

Portretul echipei – un portret al punctelor forte ale echipei – oferă o mai bună înțelegere asupra culturii percepute versus cultura reală a echipei și ajută la definirea pașilor care pot fi luați pentru a ajunge la imaginea ideală.

creating fantastic teams
using sdi 2.0

Este despre relații

Prin a descifra stilurile de comunicare variate ale oamenilor echipa poate vedea mai clar intențiile pozitive din spatele acțiunilor celorlalți.

Dinamica relațiilor devine atunci clară și navigarea relațiilor mai simplă.

Inteligența Relațională (RQ)

relationship intelligence

Abilitatea de a vedea lumea din perspectiva celuilalt este esențială.

Platforma Core Strengths întărește această perspectivă și oferă sugestii de limbaj care poate fi folosite în timpul conversațiilor, în email-uri, mesaje și ședințe, unde relațiile pot deveni mai profunde, problemele pot fi rezolvate și unde are loc progresul.

Ai o vedere de ansamblu asupra punctelor forte ale echipei

improving relationshipsÎntr-o echipă există multe abilități diferite, dar succesul stă în a ști de ce și cum folosesc oamenii aceste abilități.

Echipa constă în relații care se îmbină în multe feluri, ceea ce înseamnă că alcătuirea echipei este esențială pentru productivitate. Dar cât de des se întâmplă ca o echipă să se privească pe ea însăși ca un întreg?

Pe platforma Core Strengths rezultatele echipei la SDI 2.0 pot fi combinate într-un portret al punctelor forte al echipei ce oferă o perspectivă asupra și dincolo de dinamica echipei. Dacă o nouă persoană se alătură echipei și are un punct forte complementar, ca de exemplu cineva care este excepțional de metodic, această persoană poate să facă toată echipa să performeze mai bine.

Această colecție conștientă de puncta forte crește adaptabilitatea și răspunderea și creează o spațiu pentru membri echipei unde ei se simt mai apropiați și unde construiesc relații puternice.

Vrei să încerci SDI 2.0?

Articole relevante publicate pe blog

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch