Întrebări frecvente

Întreabă-ne
orice

Considerăm coach pe cineva care facilitează învățături despre viață, atât personale, cât și profesionale, printr-o abordare focusată pe ghidarea indivizilor în obținerea unor scopuri care înainte păreau imposibile. Cuvântul cheie aici este facilitator. Coach-ul se comportă ca un ghid în procesul tău de învățare. O persoană care te ajută să înveți și să utilizezi cunoștințele optim.

Provocările pe care le întâmpini în viața de zi cu zi pot crea bariere durabile în calea succesului. Aceste bariere te opresc din a performa la potențial maxim. La CoachCompanion România, un coach profesionist te poate ajuta să depășești aceste bariere folosind o abordare non-invazivă și bazată pe auto-descoperire pentru a-ți debloca potențialul latent. Despre asta este coachingul.

Coachingul este adesea confundat cu terapia, deoarece ambele profesii țintesc spre a-și ajuta clienții să-și depășească dificultățile. În orice caz, ele sunt destul de diferite în ceea ce privește aplicabilitatea lor în viața de zi cu zi. Pe când terapeuții interacționează cu persoane care suferă de tulburări psihologice și emoționale, în coaching se lucrează cu oameni sănătoși din punct de vedere psihologic, dar care vor să atingă obiective personale și profesionale.

În timp ce terapeuții pot ajunge să discute despre trecutul clienților lor, un coach privește înainte – ajută la dezvoltarea potențialului latent dintr-o persoană. În plus, în timp ce terapia sapă până la rădăcina problemei și oferă explicații, coachingul încurajează indivizii să folosească abordări bazate pe rezultate pentru a explora soluțiile ei înșiși.

ICF sau International Coaching Federation este considerată standardul cel mai înalt în coaching. Este singura instituție care oferă acreditări recunoscute de coaching, la nivel global, persoanelor care îndeplinesc un set strict de cerințe. Acreditarea ICF este o dovadă a faptului că ai o înțelegere profundă a celor mai înalte standarde în coaching și ți-ai dovedit abilitățile de a le stăpâni. O acreditare ICF dovedește lumii că ești un coach profesionist, recunoscut pentru excelența sa în coaching.

ICF oferă trei niveluri de acreditare: Associate, Professional sau Master Certified Coach.

CoachCompanion este unul dintre cele mai vechi institute de formare în coaching din Suedia. Programele noastre sunt certificate ACTP de ICF. Suntem acreditați de ICF să certificăm participanții la nivelurile ACC și PCC. Credem în puterea coachingului și considerăm că acesta poate fi o experiență transformatoare. Programele noastre sunt create pentru a încuraja cât mai mulți oameni cu putință să facă parte din această călătorie.

CoachCompanion are încredere în puterea coachingului și consideră coachingul potrivit pentru oricine. Programul nostru se va potrivi oricui își dorește să folosească instrumente de coaching în rolul lor de CEO, manager, team leader, antreprenor, fizician, fizioterapeut, profesor, avocat, consultant sau chiar părinte.

Persoanele fizice care își doresc să participe la trainingul susținut de CoachCompanion au opțiunea de a alege planul nostru de plată care permite împărțirea costurilor în mai multe tranșe.

Persoanele care au participat deja la un program de coaching prin intermediul altei instituții pot alege una dintre opțiunile de training destinate coach-ilor certificați. Acest program lărgește paleta dumneavoastră de cunoștințe într-o nișă pe care o veți alege. Oferim programe pentru următoarele opțiuni:

Ai o întrebare la care nu am răspuns aici?

Echipa noastră va încerca să îți răspundă la orice întrebare în cel mai scurt timp posibil.
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch