Wellness Coach Romania

Vrei să lucrezi la promovarea sănătății la nivel individual, de grup și organizațional? Vrei să fii coach de sănătate sau de wellness?

Nevoia de coach-i de wellness este din ce în ce mai puternică. În plus, persoanele fizice și companiile realizează beneficiile investițiilor în sănătate pentru a crește bunăstarea, dar și pentru creșterea performanței.

Munca unui coach de wellness presupune susținerea și motivarea schimbărilor de sănătate și de stil de viață.

program
Coaching

Află mai multe despre:

Structura programului

Ca parte din acest program, vei beneficia de 2 zile de training, materialele aferente cursului și îndrumare oricând participanții cer asta.

Programul este structurat ca un modul ce cuprinde 2 zile.

Participarea în acest modul se poate face după absolvirea cursului Professional Coach with Diploma oferit de CoachCompanion sau altă formare în coaching. 

Programul include:
 • 2 zile de training de la 9am la 5pm
 • Materialele de training create de CoachCompanion.
 • Sprijin cerere în timpul zilelor de training
 • Diplomă de participare de la CoachCompanion

Grupele sunt limitate la 12 participanți

Ce o sa învăț ?

Programul se concentrează pe:

 • analiza stilului de viață
 • managementul stresului
 • antrenament mental
 • analiza HRV
 • exerciții fizice și dieting impact asupra sănătății
 • bunăstare la locul de muncă
 • identificarea nișei în industrie
 • instrumente concrete pentru lucrul cu clienții cu obiective de wellness
 • exemple concrete de modele pentru coaching în domeniu sănătății

Cum o sa învăț?

Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?
Învățare experiențială

Învățarea experiențială este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea viselor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Când pot să particip?

Locație: Online pe Zoom sau Strada Horea nr.10, Cluj-Napoca

Limbă: Engleză (Oferim trainingul în limba română, te contactăm imediat ce avem o grupă)

Ore de training: primăvară-vară 2022, în curs de stabilire, 09.00-17.00

Price: 450€ (300€ pentru alumni CoachConnect) 

TVA inclus pentru persoane fizice, plus TVA pentru companii

Reducere pentru angajați ONG.

Ca bonus, CoachCompanion invită toți participanții la „Swedish Fika” (pauză de cafea) în toate zilele de training. Fika este o tradiție suedeză unică de socializare și degustare a unor delicatese naționale . De asemenea oferim tuturor participanților un început de zi minunat, cu un delicios bufet care însoțește cafeaua de dimineață si o pauza pentru cafeaua de după-masă. Bucură-te încă din prima zi de „Fika” în timp ce faci schimb de experiențe cu ceilalți participanți.

Articole relevante publicate pe blog

crisis

Despre Coaching și Criză

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod...

Citeste articolul
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch