Transformarea Educației: Cursuri de Coaching pentru Profesori

Vă prezentăm două programe inovatoare concepute de specialiștii noștri pentru profesori.
Primul program, Abilități de coaching aplicate în relația elev-profesor , se concentrează pe dezvoltarea competențelor de coaching ale cadrelor didactice și personalului auxiliar pentru a crea mediul propice pentru elevi, promovând încredere, angajament și succes școlar.
Al doilea program, Abilități de coaching aplicate pentru îmbunătățirea culturii școlare , vizează personalul de îndrumare și control și oferă instrumente pentru a promova o cultură școlară pozitivă.
Descoperiți cum puteți transforma experiența școlară a elevilor și îmbunătăți comunitatea educațională!
Cursuri

Abilități de coaching aplicate în relația elev-profesor

Acest program vizează dezvoltarea competențelor de coaching ale cadrelor didactice și personalului didactic auxiliar pentru a asigura centrarea pe elev prin cultivarea unui mod de lucru bazat pe acceptare, apreciere, respect reciproc și lipsit de prejudecăți. Scopul principal este crearea unui mediu în care elevii să se simtă în siguranță atunci când își exprimă opiniile, gâdurile, interesele, fiind ghidați constant de către profesori care vor pune accentul pe punctele forte și talentele elevilor, dezvoltând o relație statornică bazată pe încredere.

Abilități de coaching aplicate în relația elev-profesor

Lei 1900
  • Abilități de coaching aplicate pentru îmbunătățirea culturii școlare

Abilități de coaching aplicate pentru îmbunătățirea culturii școlare

Acest program se adresează personalului didactic de îndrumare și control. Programul își propune dezvoltarea abilităților de coaching și leadership ale acestora în vederea promovării unui mediu educațional pozitiv, bazat pe susținere prin ascultare activă, dezvoltarea punctelor forte și a valorilor, cultivarea unei abordări vizionare și facilitarea comunicării eficiente, având ca finalitate creșterea calității atmosferei și a relațiilor în cadrul comunității școlare.

Abilități de coaching aplicate pentru îmbunătățirea culturii școlare

Lei 1900
  • Abilități de coaching aplicate pentru îmbunătățirea culturii școlare
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch