Curs Mindfulness Cluj | Mindfulness Romania

Mindfulness este un mod de a fi care antrenează unele dintre cele mai importante abilități umane: atenția, conștientizarea și compasiunea pentru tine însuți și pentru ceilalți.

Programul este inspirat de programul lui Dr. Ola Schenström “Here and Now” care a fost introdus acum 10 ani în Suedia și își are baza în MBSR (Jon Kabat-Zinn).

Știința sugerează că durează doar 8 săptămâni să creezi o schimbare durabilă dacă practici Mindfulness în fiecare zi.

program
mindfulness

Află mai multe despre:

Structura Programului

În cele opt săptămâni în care se derulează programul, vei învăța câteva elemente cheie care te vor ajuta să devii mai conștient de experiența ta în prezent.

Cursul îți oferă oportunitatea de a examina și a reflecta asupra tiparelor propriei minți, asupra emoțiilor și acțiuni și a exersa întreruperea tiparelor de autocritică și a comportamentelor nedorite.

Programul include:
 • 8 săptămâni de training – 1h30min în fiecare luni de la 6pm la 7:30pm.
 • Material de curs detaliat ce acoperă partea teoretică a fiecărei sesiuni și oferă detalii pentru practica individuală de acasă. 
 • Meditații ghidate în format digital, pentru a putea repeta acasă.
 • Trainerul și persoanele care se ocupă de partea administrativă sunt disponibili pentru orice nelămuriri intervin între sesiuni.

Grupele sunt limitate la 20 de participanți

Conținutul programului

Programul nostru de Mindfulness de 8 săptămâni Our 8-Week numit  ‘Being Present’ combină practici experiențiale de mindfulness cu instrumente și tehnici studiate în neuroștiință, psihologie și bunăstare. Include meditații mindfulness, discuții de grup, instrucțiuni și teme pentru acasă.

Învață mai multe despre tine și despre cum reacționezi în diferite situații din viața ta și cum poți alege să răspunzi mai calm și creativ.

Programele de Mindfulness de 8 săptămâni sunt recunoscute și predate peste tot în lume. Au fost dovedite științific că ajută oamenii să facă față mai ușor stresului și le îmbunătățește stilul de viață.

Aptitudinea de bază pe care o veți învăța este o modalitate de a fi atentă în mod intenționat și fără prejudecăți asupra ceea ce se întâmplă în momentul prezent în corpul, mintea și lumea din jurul vostru.

Extensive scientific research into mindfulness training consistently reveals its effectiveness in enhancing health and well-being.

Aceste beneficii includ:

 • Stres, anxietate, depresie și epuizare reduse- și creșterea emoțiilor pozitive, rezilienței și bunăstării.
 • Un sistem imunitar mai puternic, care te ajută să combateți mai eficient bolile
 • O capacitate crescută de atenție, învățare, memorie, creativitate și concentrare
 • O capacitate mai mare de autoreglare a emoțiilor și de a simți compasiune și îngăduință față de noi înșine și de ceilalți
 • Încrederea în sine și asertivitate la niveluri mai ridicate.

Ce să aștepți din partea programului?

În cele opt săptămâni în care se derulează programul, vei învăța câteva elemente cheie care te vor ajuta să devii mai conștient de experiența ta în prezent.

În primul rând, stabiliți o rutină în care să acorzi exersării meditației un anumit interval orar. Alegând să te implici în această practică vei învăța cum să cultivi stări profunde de relaxare și bunăstare. Vei învăța, de asemenea, cum să fii permanent conștient de experiența ta și apoi să aplicați această conștientizare, astfel încât să poți răspunde – în loc să reacționați în moduri obișnuite – la situațiile din viața de zi cu zi. Acest lucru devine mult mai ușor de făcut atunci când practicați regulat mindfulness în fiecare zi.

Cursul îți oferă oportunitatea de a examina și a reflecta asupra tiparelor propriei minți, a emoțiilor și acțiunilor și pentru a întrerupe ușor tiparele de autocritică și comportamente nedorite.

Învățăm cum să acceptăm și să îmbrățișăm toată gama de experiențe pe care viața le aduce în mod inevitabil – experiențele plăcute, vesele, precum și momente mai puțin plăcute în diferitele lor forme – îngrijorare, anxietate, tensiune, nerăbdare, furie, durere și tristețe. Trecerea către aceste experiențe cu o atitudine deschisă și grijulie, mai degrabă decât o încercare de a le elimina, evita sau de a evada poate aduce rezultate surprinzătoare.

Redu stresul - Crește-ți capacitatea de concentrare

Când pot să particip?

Zile de curs: următoarea grupă de Mindfulness va începe în vara anului viitor, în 2022.

Limbă: Engleză

Locație: Str. Horea, nr.10 sau online

Ora: 06PM-07:30PM
Preț : 95€

Vrei să devii facilitator de Mindfulness?

Îți poți continua formarea cu modulul de 2 zile Mindfulness Facilitator.

Locație: online/Cluj-Napoca

Preț: 450€

După parcurgerea modulului de Mindfulness Facilitator Module vom plănui un silent retreat. 

Fă un exercițiu gratuit de Mindfulness!

 • Descarcă acest exercițiu gratuit ca să poți practica mindfulness în fiecare zi 
 • Fii la curent cu programele și evenimentele CoachCompanion 

În plus, CoachCompanion încurajează participanții să participe la Fika în toate zilele de training. Fika este o tradiție suedeză de socializare alături de o cafea și delicii suedeze. Astfel, le oferim participanților noștri un început de zi delicios, cu mic dejun, iar după-amiază, o pauză de cafea cu gustări organice. Bucură-te și tu de Fika alături de un grup extraordinar de participanți care își împărtășesc experiențele!

Articole relevante de pe blog

cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch