Coaching Leadership
Află mai multe!

Curs Coaching Leadership Gratuit

COACH CONNECT

Cuprins

Descoperă beneficiile Coaching Leadership. Complet gratuit!

Ești un lider care vrea să crească și să își sprijine echipa în cel mai potrivit mod? Îți dorești să menții membrii echipei tale implicați și motivați, să delegi eficient și să cultivi autonomia în echipa ta? Sau ești în căutare de noi modalități de a-ți dezvoltata abilitățile de self-leadership ? Atunci acest atelier este pentru tine!

Ce înseamnă Coaching Leadership?

Coaching Leadership se referă la stilul de leadership în care liderul aplică abilități de coaching și cultivă o abordare de coaching și o mentalitate de coaching ca parte a stilului său de conducere.

Trebuie să fii un coach profesionist pentru a fi un coaching leader? Nu neapărat! Desigur, acest lucru ar fi ideal: o educație temeinică de coaching va aprofunda experiența a ceea ce înseamnă coachingul atât pe plan profesional, cât și personal și vei putea transmite mai bine acest lucru celor din jur. Însă cu siguranță poți aplica coachingul în stilul tău de leadership și fără să fii un coach profesionist și te vei bucura de avantajele extraordinare pe care acest lucru ți le va aduce atât ție, cât și echipei tale.

Cui se adresează această introducere în Coaching Leadership?
  • Celor care au un rol de conducere (lideri, manageri, coordonatori de echipă etc)
  • Antreprenorilor și intraprenorilor
  • Celor care își doresc să își dezvolte abilitatea de self-leadership

Care sunt beneficiile participării?

  • Vei dobândi conștientizări despre cum ești tu în rol de conducere
  • Vei exersa instrumente concrete pe care le poți pune în practică imediat
  • Vei descoperi un model de leadership sănătos și eficient

Gazda atelierului în limba engleză:  Maria Dofeldt, Ana Preda

Cum mă înscriu?

Completează formularul, alege ziua care ți se potrivește și îți vom trimite detaliile de Zoom în timp util.

Informații

Vrei să afli mai multe detalii ? Trimite-ne un email la contact@coachconnect.ro

 
creier

Învățarea experiențială

Învățarea experiențială este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

inima

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvoltă! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

unitate - 3 cercuri

Core Coaching

Core Coaching este o abordare holistică a coaching-ului prin care aducem la viață potențialul neexploatat. Pentru rezultate pe termen lung am descoperit că autocunoașterea este elementul cheie pentru a ajuta clienții să își atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o fundație solidă asigură îndeplinirea lor. Prin exerciții foarte atent alese și învățare experiențială, îți stabilești un obiectiv pornind de la cunoașterea sinelui tău adevărat și a valorilor tale. Pornind de la cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și cu conștientizarea viselor și viziunilor tale, îți găsești energia și puterea; și în aceasta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Sfaturi utile

Ca să afli mai multe despre coaching poți citi mai multe în articolele de mai jos:

Beneficii Coaching – Oricine le poate avea
Ce este coachingul și cum funcționează

De asemenea, dacă vrei să faci un plus în a înțelege ce înseamnă coachingul, ești binevenit să participi la webinarul gratuit organizat CoachConnect despre introducere în coaching.

Ultimele articole postate pe blog

crisis

Despre Coaching și Criză

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod...

Citeste articolul
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch