Curs Coaching Gratuit

COACH CONNECT

Cuprins

Încearcă coachingul profesionist. Complet gratuit!

Ești pasionat de a-i ajuta pe ceilalți și dorești să fii și mai bun la asta? Vrei să-ți dezvolți abilitățile de leadership și să obții instrumente pentru a crea rezultate de durată? Vrei să faci schimbări pozitive în viața ta și a altora? Atunci acest workshop este pentru tine.

Ce este coachingul?

Ți-am putea oferi o definiție a ceea ce este coachingul, dar este dificil să cuprinzi întregul sens a ceea ce se întâmplă în coaching într-o definiție. Cel mai bun mod de a învăța este prin a experimenta! Despre asta este acest webinar și vei găsi răspunsul la această întrebare aici.

Cui se adresează această introducere în coaching?

  • Celor pasionați de dezvoltarea personală și de a-i sprijini pe cei din jur

  • Celor care doresc să devină coach-i profesioniști

  • Celor care doresc să introducă abilități de coaching în viața lor personală și profesională

  • Celor care sunt pur și simplu curioși să afle ce este coachingul

Care sunt beneficiile participării?

  • Vei exersa instrumente concrete

  • Vei experimenta coachingul atât din perspectiva unui client, cât și în calitate de coach

  • Vei afla mai multe despre ce înseamnă să fii un coach profesionist și cum să devii un coach acreditat ICF (Federația Internațională de Coaching)

Cursul introductiv se adresează celor care doresc să afle mai multe despre coaching profesionist și despre căile de a deveni coach-i acreditați ICF. Poate ești în căutarea unui program de coaching sau doar ești curios să afli ce înseamnă coachingul. Toată lumea este binevenită! Vino să afli mai multe despre lumea coaching-ului și să simți atmosfera, stilul și calitatea livrării programelor noastre.

Gazda atelierului în limba engleză: Maria Dofeldt, Ana Preda

Gazda atelierului în limba română: Ana Preda

Cum mă înscriu?

Completează formularul, alege ziua care ți se potrivește și îți vom trimite detaliile de Zoom în timp util.

Informații

Vrei să afli mai multe detalii ? Trimite-ne un email la contact@coachconnect.ro

 

Cum o sa învăț? Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?

Învățare experiențială

Învățarea experiențială este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea visurilor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvoltă! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Testimoniale

Alexandra
Read More
Căutam un ghid online care să mă ajute să îmi ating potențialul când am descoperit CoachConnect, care este un institut ce te ajută să îți îndeplinești visurile. Maria m-a ghidat în cadrul acestui workshop. Aveam foarte multe idei și nu știam de unde să încep. Cu ajutorul acestui workshop și a abordării de coaching (care înseamnă să pui întrebări și nu să dai sfaturi; este despre a ghida) am putut să descurc haosul din mintea mea. M-a ajutat să am o idee mai bună despre cum să îmi gestionez obiectivul, cu ce să încep și încotro să o iau și cred că voi avea nevoie și de câteva sesiuni de coaching, deoarece simt că am nevoie de un ghid care să mă îndrume în atingerea obiectivelor mele. Și CoachConnect fix asta face, te ghidează să îți atingi potențialul maxim și să lucrezi și mai bine decât deja o faci ca să ajungi la următorul nivel. Când te simți ca mine: ”Sunt atât de multe lucruri la mine pe care nu le cunosc!” Maria le poate scoate la suprafață. Cu siguranță ar trebui să încerci workshop-urile lor: poți găsi ceva care ți se potrivește, fie că dorești să devii tu coach sau dacă vrei să faci asta cu angajații tăi, deoarece vrei să se dezvolte. Totul este despre creștere! Și sunt de părere că niciodată nu ne oprim din a crește și din a învăța în viață!
Adriana
Read More
Webinarul gratuit la care am participat alături de echipa CoachConnect a fost cu siguranță o experiență deosebită pe care o recomand. Am redescoperit cu adevărat ce reprezintă coachingul, am primit informații utile ce pot fi aplicate atât în carieră cât și în viață personală, în plus am avut plăcerea de a experimenta rolul de coach.
Rebecca
Read More
Am participat la un curs introductiv de coaching și sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să cunosc oameni atât de drăguți. Cu toții am avut ocazia să ne spunem părerea și personal m-am bucurat de cât de multe am putut descoperi despre mine și despre ce este nevoie pentru a-ți stabili un obiectiv și a te ține cu adevărat de el. Recomand CoachConnect tuturor celor interesați de autodezvoltare, de a cunoaște oameni noi sau chiar și celor care caută un imbold de inspirație
Previous
Next

🤔Încă nu ești convins? Află mai multe despre coaching👇

Ce este coachingul?

ICF (Federația Internațională de Coaching) definește coachingul ca un parteneriat cu clienții într-un proces creativ ce stimulează reflectarea și îi inspiră pe clienți să își maximizeze potențialul personal și profesional.

Coaching-ul este despre transformarea, despre atingerea obiectivelor și despre auto-cunoaștere. Pentru client presupune multă introspecție, reflectare și asumarea responsabilității în privința lucrurilor pe care și le dorește atât de la propria persoană cât și de la relația de coaching.

Cui se adresează?

Coachingul se adresează persoanelor care vor să dobândească claritate în privința a ceea ce își doresc și cine sunt ca indivizi. Se adresează persoanelor care își doresc să facă schimbări în viața lor și să devină conștienți de sine.

Ce competente poți dobândi?

Ce competență ți-ai dori să dobândești?

Printre cele mai importante competențe pe care un client le dobândește în urma coachingului este auto-cunoașterea. Prin coaching devii conștient de abilitățile pe care deja le ai și cum le poți folosi mai mult în a-ți atinge obiectivele.

Coach-ul nu îți poate spune dinainte ce competențe vei dobândi în urma unei relații de coaching, deoarece răspunsul la această întrebare nu este la coach, ci la tine.

Coach-ul te ghidează ca să găsești singur soluții sau planuri adecvate pentru tine, care sunt realizabile și motivante.

Unde putem cuantifica competentele dobândite?

Parte din procesul de coaching este stabilirea unei metode de cuantifica, măsura reușitele.

Este parte din responsabilitatea coach-ului să găsească împreună cu clientul varianta de măsurare potrivită în funcție de obiectivul ales, iar responsabilitatea reușitei îi revine clientului.

Cum se desfășoară o ședință de coaching?

Desfășurarea unei ședințe de coaching depinde de cât de avansată este relația de coaching și de nivelul la care se află clientul. De obicei acesta este cel care aduce în discuție un subiect pentru ședința de coaching și coach-ul îl urmează acolo unde vrea să ajungă.

Face asta prin ascultare, prin a reda spusele clientului, prin întrebări și diverse exerciții și instrumente de coaching.

La ce ne ajuta coachingul?

Coachingul ne ajută atunci când ne simțim confuzi sau blocați, când nu știm ce ne dorim sau când nu știm cum să ajungem acolo unde vrem să fim.

Coaching-ul ne ajută să luăm acțiuni concrete care ne aduc mai aproape de visurile noastre și prin coaching înlăturăm obstacole care ne-ar putea ține pe loc.

Sfaturi utile

Ca să afli mai multe despre coaching poți citi mai multe în articolele de mai jos:

Beneficii Coaching – Oricine le poate avea
Ce este coachingul și cum funcționează

De asemenea, dacă vrei să faci un plus în a înțelege ce înseamnă coachingul, ești binevenit să participi la webinarul gratuit organizat CoachCompanion despre introducere în coaching.

Detalii și înscriere aici:

Ultimele articole postate pe blog

crisis

Despre Coaching și Criză

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod...

Citeste articolul
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch