Coach Cariera - Career Coach Romania

Vrei să devii o persoană care are impact și care schimbă viețile oamenilor? Cineva care are curajul să își provoace clienții să aibă încredere în darurile și talentele lor ca să obțină cariera la care visează? În acest caz acest modul de specializare este pentru tine.

Viitorul pieței de muncă este global, digital și multicultural, cu cerințe mai ridicate cu privire la capacitatea indivizilor de a comunica cu diferite personalități și naționalități și abilitatea de a învăța în mod constant noi modalități de a performa, noi procese și metode. Trebuie să ai înțelegere și conștientizare cu privire la noile tendințe și tehnici. Nu trebuie să fii expert! Dar trebuie să îți dorești să înveți.

program
coaching

Află mai multe despre:

Structura Programului

Ca parte din acest program, vei beneficia de 2 zile de training, materialele aferente cursului și îndrumare la cerere.

Programul este structurat ca un modul ce cuprinde 2 zile.

Participarea la acest modul se face după terminarea cursului Coach Profesionist cu Diplomă sau după parcurgerea altui training în coaching. 

Programul include:

 • 2 zile de training de la 9am la 5pm
 • Materialele de training create de CoachCompanion
 • Sprijin la cerere în timpul zilelor de training
 • Diplomă de participare CoachConnect

Grupele sunt limitate la 12 participanți

Conținutul programului

 • Cine sunt eu
 • Cum mă văd ceilalți
 • Ce este important pentru mine
 • Puncte forte și abilități
 • Experiența mea
 • Aplicarea la un job
 • Pune-ți rețeaua de cunoștințe la lucru
 • Canale
 • Social Media
 • Ce urmează după aplicare și interviul

Cum o sa învăț?

Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?
Învățare experiențială

Învățarea experiențială este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea visurilor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele.

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Când pot să particip?

Locație: Online pe Zoom sau Strada Horea nr.10, Cluj-Napoca

Limbă: Română/Engleză

Zile de curs: 9-10 Iunie, 09.00-17.00

Preț: 450€ (300€ pentru alumni CoachConnect)

TVA inclus pentru persoane fizice, plus TVA pentru companii

Reducere pentru angajați ONG.

Ca bonus, CoachCompanion invită toți participanții la „Swedish Fika” (pauză de cafea) în toate zilele de training. Fika este o tradiție suedeză unică de socializare și degustare a unor delicatese naționale . De asemenea oferim tuturor participanților un început de zi minunat, cu un delicios bufet care însoțește cafeaua de dimineață si o pauza pentru cafeaua de după-masă. Bucură-te încă din prima zi de „Fika” în timp ce faci schimb de experiențe cu ceilalți participanți.

Ultimele articole postate pe blog

crisis
Despre Coaching și Criză

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod...

Citeste articolul
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch