Abordarea de coaching

Acest modul este un program de bază în coaching.

Dacă vrei să fii martor al beneficiilor coaching-ului asupra ta și a celor din jurul tău sau dacă dorești să adaugi abordarea de coaching la abilitățile tale pentru a deveni mai bun la locul de muncă și în viața personală, acest program este pentru tine!

După ce termini acest curs, poți să îți continui formarea prin înscrierea la modulul nostru de 2 zile, Metoda Propeller pentru Leadership.

Coaching
program

Afla informatii despre :

Programul include:
 • 2 zile de training de la 9 la 17
 • Materiale create de CoachCompanion
 • Susținere pe parcursul trainingului la cererea participanților.
 • Diplomă de participare CoachCompanion 

Grupele sunt limitate la 12 participanți

Conținutul Programului

 •       Ce este coaching-ul și care sunt efectele sale?
  • Cum să asculți în mod activ?
  • Ce se întâmplă atunci când ai o viziune pozitivă asupra oamenilor?
  • Stabilirea obiectivelor
  • Descoperirea punctelor forte și a talentelor
  • Importanța valorilor
  • Întrebările puternice și impactul lor
  • Puterea aprecierii

Cum o sa învăț?

Ce metode folosiți? Ce abordare aveți?
Învățarea Experiențială

Învățarea experiențială este cel mai eficient mod de a dobândi noi abilități care rămân cu tine. Vei obține instrumente concrete pe care le poți pune imediat în practică, în timp ce vei simți impactul lor asupra ta. Toate programele noastre se bazează pe acest tip de învățare: acest lucru înseamnă că rareori folosim prezentări și în zilele de curs. Învățarea se face prin multă practică și exerciții prin care participanții învață făcând, observând, experimentând, prin auto-reflectare și feedback de la ceilalți participanți, lucruri esențiale pentru a crea conștientizare și a avea impact. Desigur, materialele și teoria sunt trimise la sfârșitul fiecărui modul, dar cheia este practica.

Volcano® Coaching

Volcano® coaching este o abordare holistică asupra coachingului. Folosim această metaforă pentru a ne referi la sursa de energie "adormită" a potențialului neexplorat pe care îl aducem la viață prin coaching. Pentru rezultate pe termen lung, am descoperit că conștientizarea de sine este elementul cheie pentru a ajuta clienții să-și atingă obiectivele. Ancorarea obiectivelor într-o bază solidă asigură îndeplinirea lor. Toți cei peste 15 ani de experiență în coaching se regăsesc în această abordare puternică și modernă de a face coaching. Prin exerciții atent selectate vei stabili un obiectiv cunoscând adevăratul sine și valorile clientului. Prin cunoașterea darurilor și talentelor pe care le ai și prin conștientizarea visurilor și viziunilor tale găsești energia și puterea; și în asta îți găsești motivația de a-ți atinge obiectivele

Apreciere

Lucrurile pe care pui accentul se dezvolta! Acesta este un lucru care ne ghidează în calitate de coach-i și este, de asemenea, adânc înrădăcinat în modul nostru de formare și în modul în care decurg programelor noastre de coaching. Cu abordarea de coaching ai o încredere fermă în clientul tău și îi vezi potențialul. Nu ai nevoie de cineva sa îți spună ce e rău, crești atunci când cineva îți oferă feedback despre lucrurile pe care le faci bine. Ne bazăm pe ceea ce există deja și funcționează pentru că tu ai potențialul, iar răspunsul se află în tine. Ca participant la programele noastre, vei experimenta profund ce înseamnă acest lucru și cum să îl transmiți mai departe către clienții tăi și în relațiile tale personale și profesionale.

Când pot să particip?

Locație: Online pe Zoom sau Strada Horea nr.10, Cluj-Napoca

Limba: Engleză (Avem training în limba română, vă vom contacta imediat ce vom avea un grup)

Orele de training: 09.00-17.00

Preț: 250€*.

TVA inclus pentru privat, plus TVA pentru companii

Reducere pentru angajații din ONG-uri

*Dacă mai târziu decizi să te înscrii la Programul Coach Profesional cu Diplomă, costul programului Abordarea de Coaching va fi dedus din costul Programului de Diplomă.

În plus, CoachCompanion încurajează participanții să participe la Fika în toate zilele de training. Fika este o tradiție suedeză de socializare alături de o cafea și delicii suedeze. Astfel, le oferim participanților noștri un început de zi delicios, cu mic dejun, iar după-amiază, o pauză de cafea cu gustări organice. Bucură-te și tu de Fika alături de un grup extraordinar de participanți care își împărtășesc experiențele!

Ultimele articole publicate pe blog

crisis

Despre Coaching și Criză

Cum noul Coronavirus (COVID-19) se răspândește peste tot în lume, mulți oameni vor fi afectați direct sau indirect de această criză. Prin urmare majoritatea dintre noi va simți într-un mod...

Citeste mai mult
cookies

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Interested in coaching?


Sign up to our newsletter
and we'll be in touch